Måndag kväll

Ja det har blivit måndag på nåt konstigt vis. Har haft fullt upp hela dagen, med städ, disk och tvätt.
Imorgon fyller jag år och några kompisar ska komma på kvällen så vill gärna ha någorlunda fint och rent här 🙂

Är helt slut, har verkligen begränsat med energi. Och jag är inte klar än heller, men resten får jag ta imorgon under dagen. Måste handla lite oxå imorgon fm. har inte ork till att göra tårtan själv så jag får ta och köpa en färdig. Men de brukar ju vara goda så det får väl gå. även om det hade varit roligare om jag kunnat baka en själv. Men man får anpassa sig efter läget/energin helt enkelt… Så är det ju alltid.

Den här ständiga förlamande tröttheten som förföljer en hela tiden är verkligen svår att leva med. Att aldrig nånsin känna sig pigg/utvilad. Alltid trött och slut, orkeslös. Klart, jag sover ju inte bra heller.
Sen är ju fibromyalgin och reumatismen en stor bov i dramat. Båda kroniska sjukdomar så ibland känns det så hopplöst och meningslöst med allt.

Depression och ångest är ju också väldiga energibovar.

Men jag försöker göra det bästa av tillvaron så gott det går… Mer kan man ju inte göra. Försöka stå ut och ha det så bra det går.

Ja tänk att jag blir 35 år imorgon. Tiden går fort samtidigt som det känns som att dagarna segar sig fram oerhört långsamt. Och ändå går väl tiden lika fort/långsamt hela tiden, det är ju bara en upplevelse att den går långsamt eller fort.

Jag är så himla trött nu så det får räcka för denna gången.

Ha det bra alla

/Annelie

 

1 tanke på “Måndag kväll

  1. Hej Annelie,
    råkade ramla in på din sida och såg hur du mår. Känner igen mej i mycket och vill bara säga att LCHF har förändrat mitt liv. Den förlamande tröttheten jag hade i kroppen i 20 år är borta, värken i leder och muskler likaså och som en bonus rasade vikten fast jag aldrig ätit så mycket och så god mat i mitt 40-åriga liv. Läs gärna mer på kostdoktorn.se. Jag önskar dej en riktigt bra födelsedag, var rädd om dig!
    Mvh
    en annan Annelie 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s