Snart är sommaren 2011 slut…

…och jag är inget stort ”fan” av sommaren (nåt man helst ska tala tyst om tydligen) så jag tycker inte alls det är negativt. Det är alldeles för varmt och jag tål inte solen knappt alls. Jag bränner mig och får soleksem/blåsor på några få minuter, fast jag har en sollotion med solskyddsfaktor 50+… Så jag  måste alltid leta efter skugga vart jag än är, stannar helst inomhus. Har dessutom sån otur (i mitt fall) att jag har sol på min balkong från morgon till kväll så inte kan jag sitta och njuta i nån skugga där heller förrän sent på kvällen.

Solälskare blir väl förfärade över detta inlägg, men kom och byt med mig då så får ni se hur det kan vara att vara mig med min extremt bleka/rödlätta solallergiska hud ett tag… Ja ibland önskar jag att det gick.
Himmel vilken tur att jag aldrig gillat att ligga och ”pressa” i solen på stranden, det skulle ju bli katastrof. Men visst kan det vara trist att aldrig nånsin kunna få minsta lilla bruna eller gyllene nyans på huden. Men jag är snart 35 år och har accepterat att det är så.

Skönt att inte hela tiden behöva jaga nån omöjlig solbränna. Behöver inte slösa pengar på cancer-framkallande solarium. Ja jag har det nog rätt bra ändå! 🙂

Snart fyller jag 35 år och ibland undrar jag vart tiden och livet tagit vägen. Herregud det är väl ingen ålder egentligen men jag är i den tiden i livet då ”alla” verkar fråga sig om det inte är dags att jag ”stadgar mig” och skaffar barn snart… Och visst många jämnåriga och även yngre kompisar har egen familj/barn.
Men alla har vi ju olika förutsättningar här i livet och det har inte varit aktuellt för mig med ”sånt” än. Men det är ju inte för sent än, man vet aldrig vad som kommer hända framöver. Men jag tar det i min egen takt och på mitt eget sätt, jag måste få leva mitt eget liv. Precis som alla måste få göra. Även om alla inte kanske får det eller kan det…

Nej nu ska jag sluta pladdra här…
Det är nästan ett år sen mitt senaste inlägg och jag hoppas att det inte dröjer lika länge tills nästa!

/Annelie

1 tanke på “Snart är sommaren 2011 slut…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s