Fredag kl 19.58

Tjena!

Ja jag är i Sundsvall jag fortfarande 🙂 Har det bra här 🙂 Bor hos min kompis Cecilia och vi har trevligt 🙂 Men dagarna går så fort, inte länge tills jag ska åka hem nu… Men har bestämt mig för att åka hem på måndag istället för söndag. Så får jag en dag till här. Veckan har varit bra. I onsdags hade vi födelsedagsfirande för Cecilia som fyllde 30. Det blev väldigt lyckat, vi lyckades överraska henne totalt. Vi var ett gäng här med hennes kompisar som fixat god mat och så karaoke m.m. Himla kul var det.
Sen igår kom några andra som ville fira henne som inte fick komma i onsdags 🙂

I går kväll åkte vi till AudioVideo här och Cilla köpte en bauta-tv, en 42 tums platt-tv (lcd). Den är riktigt läcker och sååå bra bild och så stooor 🙂 Cilla är så nöjd så 🙂 Himla kul.
Idag har jag varit och hälsat på min kompis Ann-Sofie, det var verkligen trevligt. De ska komma hit oxå till Cillas hus, de kommer antagligen imorgon em.
Sen ska jag och Cilla åka och hälsa på Mia och sen Marie oxå så jag får se hur de bor, en har flyttat efter att jag flyttade så jag har inte sett den nya lgh. Och en har gjort om i huset. Så det blir kul att se och så att träffa dem igen förståss 🙂

Ja så jag har det bara bra 🙂
Nu är cilla nere i källaren och springer på löpbandet så jag passar på att låna hennes dator lite 🙂

Jag hör av mig när jag är hemma igen!

Kram Annelie

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s