Lördag kl 17.56

Hej på er

Jag är hos pappa nu, kom hit igår kväll och åker hem imorgon kväll. Skönt att komma hemifrån lite!

Igår var jag ju och tittade på ritningar till det nya gruppboendet som ska byggas. Och så fick jag se ritning även till det boendet som jag varit och tittat på redan, som ligger på Berghem i Umeå. Det nya ska byggas på Tomtebo.
Efter att ha tittat och funderat ett tag hit och dit så bestämde jag mig för att tacka ja till boendet på Berghem som jag tittat på för snart 2 veckor sen. Dels känner jag att jag fixar inte att vänta så länge som till feb-mars nästa år, och så var inte det nya boendet så himla mycket bättre än det på Berghem. Det var inte någon större lgh på det nya boendet heller.
Så jag tackade ja till Berghem. Den lgh är på 41 kvm såg jag nu på ritningen. Så hur jag ska få plats vet jag inte ännu men det löser sig väl på något vis, det måste ju gå.
Så jag flyttar endera 1 sept eller 1 okt, det är ännu inte klart. Jag har ju 3 mån uppsägning på den lgh jag bor i nu, så den blir ju uppsagd till sista sept. Vi ska nu höra med soc om de skulle kunna gå in och betala sista hyran (sept hyran) på den lgh jag bor i nu, så att jag kan flytta redan 1 sept. Det hade varit super. Men kan de inte göra det, så får jag flytta till 1 okt istället. Så det återstår att se när det blir flytt.

Nu hoppas jag det blir middag här snart för jag är hungrig! 🙂 Det ska bli grillat, sååå gott! Det är nog ett år sen jag åt grillat sist!

Ha det nu så bra alla!
Kram Annelie

Annons

1 tanke på “Lördag kl 17.56

  1. Vad trevligt att komma bort & ha lite semester hos pappa!
    Antar att det känns skönt nu när du bestämt dig vilket boende du ska välja!
    Du bör få post imorgon 🙂
    Kram Space

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s