Torsdag kl 13.46

Hej på er nu var det jättelänge sen jag skrev, typ 1,5 vecka sen…

Livet rullar på som vanligt här. Jag har umgåtts en hel del med min kompis Liselotte och det är alltid trevligt. Har pysslat en del. Suttit vid datorn en hel del. Ja dagarna går och det händer inte så mycket speciellt.

Har fortfarande jobbigt med värk och mår inte så bra i själen. Men jag kämpar på.

Har kunnat köpa lite ”förbättringar” till min dator, mer RAM-minne och en större hårddisk så nu är min dator som ny, härligt 🙂

Imorgon, på måndag och på torsdag till veckan så ska jag på studiebesök till diverse ”sysselsättningar” som kommunen har för de som har psykiskt funktionshinder. Ska se om det är nåt av dem som passar mig. Jag hoppas det. För det är inte bra för mig att bara gå hemma hela tiden. Jag behöver komma hemifrån lite, träffa lite folk, göra lite annat. Så att jag inte ”gräver ner mig” helt i onödan. Så det blir spännande att se om det finns nåt som passar mig. Men det tror jag.

Ja det var lite om mig och min tillvaro nu.
Har inte orkat läsa just några mail på snart en vecka nu, så jag hänger efter på alla maillistor jag är med i. Surfar mest runt på internet på alla möjliga sidor. Kollar mycket efter inspiration, atckort och decos och sånt.

Nej nu ska jag lägga mig och vila lite, har så vansinnigt ont i huvet.

Kram Annelie

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s