Torsdag kl 23.37

Hej på er!!

Mötet igår gick bra. Var ju ett möte med min förvaltare, kontaktperson och så en kvinna från kommunen som har hand om gruppboendena.
Som jag redan visste, så sa hon att det finns inte några platser lediga nu. Men hon sa att troligtvis kommer jag att kunna få en plats till hösten.
Det är ju länge dit 😦 Men det känns ändå bra att veta på ett ungefär när det kan bli, än att inte veta alls. Jag får ge mig den på att jag ska klara detta tills jag får en plats. Jag får vara lite envis och inte ge upp även om det är jättetufft.

Idag har jag varit på psyk igen, men denna gången för att börja med några tester de ska göra. Det är neuropsykologiska tester som det så fint heter. Det är olika grejer för att kolla koncentrationsförmåga, minne, hur hjärnan hanterar olika saker m.m.
Det gick bra idag men det är väldigt uttröttande, jag var helt slut när jag kom hem. Jag ska dit nästa gång på måndag kl 13.

Imorgon är jag helt ledig och det känns jätteskönt. Nu har jag ju varit iväg 3 dar i rad. Så det blir skönt att vara ledig imorgon.

Ja så är det ju helg snart igen, tiden går fort. Tycker det nyss var måndag. Jag har inga planer för helgen. Blir väl att pyssla och att ta det lugnt. Har tid i tvättstugan på lördag men jag tror jag ska avboka den, för jag har så lite tvätt att det känns lite ”onödigt” att tvätta. Klarar mig galant en vecka till.

Nu har kl blivit 23.44 och jag ska strax gå och lägga mig. Har tagit sista nattpillret nu.

Kram Annelie

Annons

1 tanke på “Torsdag kl 23.37

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s