”Dattad”!

Ojojoj jag har blivit ”tagen” av Ann-Mari, http://annmari.blogg.se/

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ”tagna” ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ”tagna” och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Här kommer mina 6 saker:

  1. Jag kollar ständigt efter ”skäggstrån” på hakan och i ansiktet. Hittar jag ett så rycker jag genast bort det med en pincett. Så pincetten har jag med mig överallt, blir tokig om jag inte kan rycka bort strået på en gång när jag upptäckt det.
  2. Jag har ett bra ”bildminne”. Kommer ihåg hur saker ser ut. Men har nästan inget lokalsinne. Detta kan göra att jag t.ex. vet exakt hur huset ser ut dit jag ska (om jag har varit där förut), men jag har ingen aning om hur jag ska hitta dit. En aning irriterande. Men fördelen är väl då att om jag hittar dit, så vet jag ju att jag hittat rätt (eller inte) genom att jag vet hur huset ser ut.
  3. Jag har dille på att känna efter att ytterdörren är låst. Även fast jag vet att den är låst, så måste jag ändå gå och känna efter. Särskilt viktigt är det på kvällen innan jag går och lägger mig. Ofta så ”måste” jag gå upp mitt i natten för att känna på dörren så den är låst, fast jag ju vet innan att den är låst…
  4. När jag ska ta vatten ur kranen för att dricka, så måste jag låta vattnet rinna en stund innan jag fyller glaset för att dricka. Annars så får jag för mig att det är ”smutsigt”.
  5. Jag måste alltid kolla så att jag har ställt väckarklockan (mobilen) på ringning efter att jag släckt på kvällen, och gärna om jag vaknar på natten oxå.
  6. När jag hade katter så pratade jag väldigt mycket med dem. Och de ”pratade” med mig, alltså jamade när jag pratade med dem 🙂

Ja sen var det ju det här med att utmana andra bloggare. De jag kan komma på just nu är redan ”tagna”. Så läser du detta och inte blivit ”tagen” så utmanar jag dig!! 🙂

Kram Annelie

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s