Onsdag kl 19.16

Hej på er.
Ja så var det ett nytt år, 2007, och mitt första dagboksinlägg på det nya året.

Jag hade ett bra nyår. På nyårsaftonsdagen åkte jag, min bror och hans barn till våran mormor och hälsade på. Det var trevligt. Fick även träffa några kusiner som det var länge sen jag träffade. Så det var riktigt kul.

På kvällen var vi hemma hos brorsan, slötittade på tv och käkade gott. Brorsan smällde lite raketer vid 22 tiden så barnen fick se. Yngsta barnet (4 år) gick och la sig vid 22.30 han orkade inte vara uppe till tolvslaget. Men äldsta killen (7år) tjurade på och var vaken. Så vid tolvslaget kikade vi på fyrverkerier både på tvn och det som smälldes i byn.
Jag gick väl och la mig vid 1 tiden.

På nyårsdagen tog vi det bara lugnt. Jag sov länge och barnen satt och såg på en film med pappa. Sen åkte jag hem vid 18.30 tiden.

Sen dess har jag inte gjort så mycket. Har mest bara tagit det lugnt. Väntar på att bläcket som jag beställt till min skrivare ska komma så jag kan pyssla lite. Hoppas det kommer SNART!!

På fredag mitt på dan kommer en barndomskompis till mig och hälsar på, vi ska gå ut och äta. Jättekul, det ser jag fram emot 🙂

Ja annars så är det lugnt här 🙂

Kramar Annelie

Annons

1 tanke på “Onsdag kl 19.16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s