Lång lördag kl 19.58

Hej på er

Dagen idag har känts jättelång. Men nu är den väl snart slut. Har inte mått nåt vidare idag varken till kropp eller själ. Så det har varit tufft.

Men lite kul har det ändå varit, har gått igenom en kartong med ”goodies” som jag vunnit på en utländsk mailinglista. Jättemycket fina saker som passar till pyssel. Jättekul 🙂 Tänk att jag vann, jag som aldrig brukar vinna nåt 🙂

Nu väntar jag på att hemtjänsten ska dyka upp snart. Jag hoppas att det inte är en viss person som kommer. När h*n kommer så blir det knäppt tyst och fånigt, det är som att det inte finns nåt att prata om. Med alla andra så finns det alltid nåt att prata om, men inte med h*n. Så jag hoppas att någon annan kommer.

Imorgon hoppas jag att det blir nån träff med Lise-Lott. Det blev inget idag hon hade fullt upp med annat. Så jag hoppas att vi kan hitta på nåt imorgon.

Ska väl sätta mig och pyssla litet nu, innan jag ska se på tv kl 21.

Kram Annelie

Annons

1 tanke på “Lång lördag kl 19.58

  1. Men vad roligt att du har vunnit! Jag brukar inte heller vinna särskilt ofta, men det är ju bra för då blir man mycket gladare när man väl vinner – eller hur 😉

    Hoppas att det var ”rätt” personal som dök upp, det är verkligen obehagligt med människor osm det blir sådär knäpptyst med. Vissa personer passar man bara inte ihop med.

    Ha en lugn och skön dag!!
    Kram/Jenny L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s