Tisdag kväll kl 22.01

Hej på er, nu var det länge sen jag skrev igen. Har liksom inte orkat med hemsidan, och glömmer bort den. Blir inte av att jag skriver nåt här.

I vilket fall. Lite kul har hänt sen sist.

I tisdags förra veckan så kom min kompis Cecilia och hennes man Andreas och hälsade på. De stannade över natten tills på onsdagen. Vi hade jättetrevligt.

Sen på onsdagen när de hade åkt så fick jag för mig att ta bussen in till stan och utforska stan lite, helt ensam. Jag som har så svårt att hitta… Men det gick bra, jag höll mig på säkert avstånd från busstorget. Var in på Tiimari som nyss öppnat här i Umeå och det var verkligen en härlig affär, de hade så mycket roligt 🙂

I torsdags var jag till diabetessköterska på vårdcentralen, det gick bra.

I helgen har jag bara tagit det lugnt. Förutom tvätt på lördagen och disk på söndagen.

Idag har jag börjat i en livsstilsgrupp som psyk har hand om. Det är för de som vill gå ner i vikt. Det är en arbetsterapeut och en sjukgymnast som har hand om det. Det är en grupp på ca 8 personer som träffas två gånger i veckan i 10 veckor. Vi träffas tisdagar och torsdagar. På tisdagar har vi rörelsegrupp (lätt-gympa) och på torsdagar är det samtalsgrupp.
Det var första träffen idag, med gympa en timme. Det var jättekul men snacka om att vara slut efteråt.

Så efter den pärsen har jag bara vilat på kvällen idag.

Imorgon ska jag bara ta det lugnt och sen på torsdag är det ju gruppen igen. Det går så tokigt med bussar, så jag måste åka bussen som går kl 9.12 trots att gruppen inte börjar förrän kl 10.30. Så jag får vänta på sjukhuset i typ 50 min. Himla trist. Det blir lång dag, kommer nog inte hem igen förrän strax före kl 13. Så jag hoppas jag orkar.

Nej nu orkar jag inte skriva mer denna gången.

Kramar Annelie

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s