torsdag kväll kl 22.04

Tjena.

Har haft några bra dagar nu. 🙂
I tisdags kom en barndomskompis, Lena, och hälsade på några timmar. Vi satt och pratade en hel del och så gick vi på en promenad.

Och igår så var jag på stan med min svägerska Erika, och jag hittade faktiskt ett par sandaler jag kan ha. Jag har enormt svårt att hitta skor jag kan ha för att jag har så svullna tjocka fötter. Så jag blev så glad när jag hittade ett par jag kunde ha. Det blir så varmt att gå i joggingskor hela tiden.
I varje fall så när vi hade handlat klart så åkte vi hem till dem och så åt jag middag med dem hela familjen. Sen fikade vi och firade att Mikael (brorsan) från igår är officiell ägare till en bilverkstad som han har tagit över/köpt. Jättekul, nu är han egen företagare 🙂

Idag har det blivit två promenader för mig ner till centrum här i holmsund, först på fm för att hämta medicin och sen på em för att handla.
Och så har ju hemtjänsten varit här som vanligt.

På lördag tänkte jag ta ledigt från hemtjänsten på morgonen så att jag kan få en sovmorgon då. Härligt. Annars så kliver jag upp kl 7.30 varje morgon för hemtjänsten kommer kl 8.

Jag har inga planer annars för helgen, jag tar det som det kommer.

Kramar Annelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s