Måndag kväll

kl är 22.52 måndag kväll.
Läget är som vanligt här. Känns som att jag alltid skriver att jag har väldigt ont. Så oxå nu. Var tvungen att vara hemma från jobbet idag. Vilade hela eftermiddagen.
Och så är jag väldigt trött som vanligt. Men allt detta beror ju på fibromyalgin som jag dras med. Mr fibbe som aldrig vill lämna mig ifred…

Det händer saker med flytten. Kanske kan jag få hjälp på nya stället ändå. Jag har ju misströstat ett tag. Men i torsdags pratade jag med en person som verkade veta vart jag skulle kunna få hjälp. På nåt som heter rehabteamet. Hon jag pratade med skulle ringa dit och be dem ringa mig. Så nu väntar jag på att de ska ringa. Hoppas de gör det snart.
Fick litet hopp där. Men ringer de inte snart så falnar det väl rätt snart…

Jag håller på att packa för fullt. Eller inte hela tiden, mest när boendestöd är här och hjälper mig. Men snart måste jag väl packa själv oxå om jag ska hinna allt. Har ju så mycket grejer att packa, är fullt här hemma. Och jag är jättedålig på att slänga saker.
Men när vi packade i köket för en vecka sen så lyckades jag ändå ”slänga” några saker, eller jag ska inte slänga dem jag ska skänka dem till erikshjälpen så kanske de kan få in några kr för dem. Det kändes bra att kunna rensa ut lite i alla fall.

Nej nu är jag jättetrött ska strax gå och lägga mig.

Kramar Annelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s